Bestill foredrag

Vil du arrangere et Sterk&Klar-foreldretreff på din skole? 

Sterk&Klar tilbyr foredrag med tematikk som er aktuell for tenåringsforeldre med barn i alderen 13-16 år. Vi har også erfaring med å ha foredrag for foreldre på barne- og videregående skole og kan skreddersy foredrag etter deres behov. Eksempler på tema for foredrag finner du i listen nedenfor.  

Foredragsbase:

- foreldre som rollemodeller

- alkohol og debut

- cannabis

- overgangen fra ungdomsskolen til videregående

- ros og positivt fokus

- motivasjon

- psykisk helse

- sosiale medier

- grensesetting

Et Sterk&Klar-foreldretreff varer i to timer hvorav første timen er et foredrag og neste time er nettverking og erfaringsutveksling for foreldregruppen. Pris for et foreldretreff er på kr. 3000,-, i tillegg kommer eventuelle reisekostnader. 

Sterk&Klar-pakken

Sterk&Klar kan også bestilles som en pakke, og da er treffene og temaene fordelt slik. Det koster kr. 6000,- per trinn, per år. Da medfølger en del fordeler man ikke får ved å bestille enkeltforedrag, som for eksempel kr. 5000,- til aktivitetskveld for 9. trinn og muligheten for ungdommen å være med i trekningen av kr. 20 000,- til førerkortopplæring hvis de holder seg rusfrie alle tre årene på ungdomsskolen. 

I Sterk&Klar-pakken påtar vi oss også ansvaret for alt det administrative, som utsending av all nødvendig informasjon og invitasjoner per post, mail og sms, til foreldrene. 

Interessert?

Ønsker du mer informasjon eller vil du bestille et foredrag? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg snarest, helt uforpliktende.